Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες με επαγγελματισμό και ειλικρίνεια.

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες με επαγγελματισμό και ειλικρίνεια.

ΠΑΝΟΣ ΒΑΛΑΝΤΑΣΗΣ
ΠΑΝΟΣ ΒΑΛΑΝΤΑΣΗΣΔιευθύνων Εταίρος
Ο Πάνος Βαλαντάσης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), εγκεκριμένος λογιστής – ελεγκτής (ACCA), πιστοποιημένος ελεγκτής συστημάτων πληροφορικής (CISA) και πιστοποιημένος εσωτερικός ελεγκτής (CIA) με πολυετή εμπειρία σε εταιρίες ορκωτών ελεγκτών-λογιστών και σε μεγάλο οργανισμό μεταφορών-υποδομών. Κατά τη μακρόχρονη καριέρα του έχει ασχοληθεί με θέματα όπως:

• Οικονομικοί και Λειτουργικοί Έλεγχοι
• Διαχείριση Κινδύνων (σε συνολικό επίπεδο εταιρίας όσο και σε επίπεδο διαδικασιών)
• Εφαρμογή Μοντέλων Συστημάτων Εσωτερικού Ελέγχου οριζόντια και κάθετα σε όλο τον οργανισμό
• Διοίκηση Επιχειρηματικής Συνέχειας (Business Continuity Management) σε περιπτώσεις καταστροφών
• Κανονιστική Συμμόρφωση
• Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με έμφαση στη διαβεβαίωση αυτής (assurance)
• Διακυβέρνηση (Εταιριών, Οργανισμών κερδοσκοπικών και μη)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΤΤΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΤΤΑΣSenior Business Associate / Συνεργάτης, Επιχειρησιακή Ετοιμότητα, Επιχειρηματική Ανάπτυξη
Ο Ιωάννης Σέττας είναι πτυχιούχος Τουριστικών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) με μεταπτυχιακές σπουδές στο Σχεδιασμό και τη Διοίκηση Αεροδρομίων (Loughborough, UK), με 25+ χρόνια εμπειρίας στις Αεροπορικές Μεταφορές & τον Τουρισμό σαν εκπαιδευτής, στέλεχος και σύμβουλος επιχειρήσεων, με συμμετοχή σε μικρά και μεγάλα έργα συμπεριλαμβανομένων της έναρξης λειτουργίας του αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος και των Ολυμπιακών Αγώνων (2004).

Σήμερα ασχολείται με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ζητήματα οργάνωσης, επιχειρησιακού start-up, επιχειρησιακής ετοιμότητας, λειτουργίας και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥSenior Business Associate / Συνεργάτης, Σχεδιασμός, Διαχείριση Ασφάλειας
Ο Αναστάσιος Παπανικολάου είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών (1985), και Εγκληματολογίας (1987) με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία (1990 – Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα (USF) και με πολυετή εμπειρία σε θέματα ασφάλειας (security), ιδιαίτερα δε στην αεροπορική ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού και της διαχείρισης της ασφάλειας, της επιχειρησιακής ετοιμότητας ασφάλειας και της διαχείρισης κρίσεων.

Είναι μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Ποινικής Δικαιοσύνης (ACJA), της Αμερικανικής Ένωσης Βιομηχανικής Ασφάλειας (ASIS) και της Διεθνούς Ένωσης Επαγγελματιών Συμβούλων Ασφάλειας (IAPSC).Είναι επίσης πιστοποιημένος εκπαιδευτής αεροπορικής ασφάλειας από διεθνή οργανισμό (ΔΟΠΑ/EASTI).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΝΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΝΙΟΣSenior Business Associate / Συνεργάτης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
Ο κ. Νινιός είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και πιστοποιημένος εκτιμητής στο χώρο των Εμπορικών Ακινήτων (RICS, Commercial Property) με 30+ χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες πετρελαιοειδών και εστίασης. Έχει εκτεταμένη και πολυποίκιλη εμπειρία σε όλες τις λειτουργίες των εταιριών αυτών περιλαμβανομένων των: στρατηγικής, σχεδιασμού και εφαρμογής μάρκετινγκ και εμπορικής πολιτικής, ανάπτυξης και διαχείρισης εμπορικών ακινήτων, πωλήσεων, ανάπτυξης δικτύων ιδιολειτουργούμενων και μέσω συστημάτων δικαιόχρησης, χρηματοοικονομικής και εμπορικής διαχείρισης με εξίσου μεγάλη έμφαση στις διαδικασίες και στα αποτελέσματα. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια και εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης έχει διδάξει σε επαγγελματικά σεμινάρια του Deree College και της Forum Education.

Σήμερα είναι Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Ανάπτυξης και Διαχείρισης Εμπορικών Ακινήτων στην Global Money Markets Ltd, υπεύθυνος του τομέα επενδύσεων κεφαλαίων σε εναλλακτικές επενδύσεις (OEE), σε διάφορους κλάδους όπως εστίασης, σύγχρονων τεχνολογιών συστημάτων πληρωμής (fintech), τουρισμού, ενέργειας κλπ. στην νοτιοανατολική Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΕΒΑΝΟΓΛΟΥ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΕΒΑΝΟΓΛΟΥSenior Business Associate / Συνεργάτης, Συστήματα Εσωτερικού Ελέγχου, Κανονιστική Συμμόρφωση, Xρηματοοικονομική Διοίκηση
Ο Ανδρέας Ρεβάνογλου είναι πτυχιούχος τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση (MBA) και στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας (MSc in Health Management).

Διαθέτει εμπειρία 30 ετών στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση, εσωτερικό έλεγχο και κανονιστική Συμμόρφωση, σε μεγάλες πολυεθνικές και Οργανισμούς, στους κλάδους της βιομηχανίας, υγείας, τον τουριστικό και τον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Διδάσκει Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστικά και Πληροφοριακά Συστήματα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας)

Είναι μέλος του ΔΣ και της Επιτροπής Ελέγχου του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΣΙΝΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΣΙΝΑΣSenior Business Associate / Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος-Επιχειρησιακή Συνέχεια
Ο Γεώργιος Λ. Βουσινάς είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και τη Διοίκηση Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων (Πανεπιστήμιο Αθηνών), ενώ σήμερα είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Είναι πιστοποιημένος Ελεγκτής Εσωτερικών Ελεγκτικών Μηχανισμών (CICA), πιστοποιημένος Επικεφαλής Ελεγκτής Επιχειρησιακής Συνέχειας (BCCLA), πιστοποιημένος στη Διαχείριση Χαρτοφυλακίων και στη Χρηματοικονομική Ανάλυση από την Τράπεζα της Ελλάδος και διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε θέματα εφαρμογής Συστημάτων Εσωτερικού Ελέγχου και Διαχείρισης Κινδύνων, Αντιμετώπισης Απάτης, Επιχειρησιακής Συνέχειας (εφαρμογή) και Εταιρικής Διακυβέρνησης (διαβεβαίωση). Παράλληλα έχει πλούσια ερευνητική δραστηριότητα η οποία περιλαμβάνει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, κεφάλαια σε βιβλία και παρουσιάσεις τόσο σε εγχώρια όσο και διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος, μεταξύ άλλων, της Eπιτροπής Eκπαίδευσης του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδος, του διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (IIA), του διεθνούς Ινστιτούτου Επιχειρησιακής Συνέχειας (BCM), της Αμερικανικής Οικονομικής Ένωσης (AEA), του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής & Λογιστικής Ελλάδος (HFAA) και του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΛΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΛΑΣSenior Business Associate / Συνεργάτης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Μηχανικός
Ο Δημήτρης Λουλάς είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός (ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, 1986) με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA, Kingston University, 2004) και πλέον των 30 ετών εμπειρίας ως στέλεχος πολυεθνικών εταιριών του βιομηχανικού τομέα. Έχει αναλάβει θέσεις υψηλής ευθύνης, καλύπτοντας διαχρονικά ένα ευρύ φάσμα Επιχειρησιακών και Λειτουργικών ρόλων με μερική ή πλήρη ευθύνη P&L, ενώ έχει συμμετάσχει και σε πλήθος έργων ανάπτυξης, βελτιστοποίησης και μετασχηματισμού τομέων της εκάστοτε επιχείρησης. Στη διαδρομή αυτή έχει λάβει σημαντική εκπαίδευση άλλα και αντίστοιχη εμπειρία σε διάφορους τομείς του Μάνατζμεντ και του σύγχρονου Επιχειρείν, τόσο σε τεχνικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο (ERP System-SAP, Project Management, Health & Safety, Quality Systems, Internal Audit, Business Performance, Industrial Maintenance, κλπ).

Σήμερα απασχολείται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων από τη σκοπιά του ελεύθερου Μηχανικού, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε θέματα οργάνωσης και παρακολούθησης έργων, ανάπτυξης διαδικασιών και μοντέλων τεκμηρίωσης βιομηχανικών διεργασιών καθώς και άλλων σχετικών αντικειμένων.

Τομείς:
· Ανάλυση Αποτελεσμάτων Χρήσης – Ερμηνεία ανά Κέντρο Κόστους / Κέρδους
· Επιχειρησιακή Οργάνωση & Καθοδήγηση
· Ανάλυση Δεδομένων & Ανάπτυξη Δεικτών Απόδοσης Δραστηριότητας
· Ανάπτυξη Μοντέλων Δομημένης Τιμολόγησης
· Χτίσιμο Προϋπολογισμού Χρήσης / Δραστηριότητας / Έργου
· Οργάνωση Βιομηχανικής Παραγωγής & Συντήρησης Εξοπλισμού

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΖΙΑΡΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΖΙΑΡΗΣSenior Business Associate / Συνεργάτης, Συστήματα και Ασφάλεια Πληροφορικής
Ο Χρίστος Κόζιαρης είναι Μηχανικός Πληροφορικής, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και στην Ασφάλεια και Διαχείριση Κινδύνων (Leicester, UK). Είναι πιστοποιημένος Διαχειριστής Κινδύνων Πληροφοριακών Συστημάτων (CRISC) και Yπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO, Data Protection Officer) από την TUV Austria και Πιστοποιημένος σε Σχεδιασμό Λύσεων Ιδιωτικότητας Δεδομένων (CDPSE).

Εργάζεται από το 1987 στο αντικείμενο της πληροφορικής (εκ των οποίων 16 χρόνια στην Vodafone) σε διοικητικές θέσεις πληροφορικής, διαχείρισης των συστημάτων τιμολόγησης όσο και διαχείρισης κινδύνων και διασφάλισης εσόδων. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στο e-επιχειρείν, στην ανάπτυξη και διαχείριση εφαρμογών και υλικού, στην ολοκλήρωση συστημάτων, στη διαχείριση έργων και προϋπολογισμού, τη βελτίωση διεργασιών και ελεγκτικών μηχανισμών, κ.α. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε προγράμματα συμμόρφωσης κανονιστικών πλαισίων (SOX, ISOs, BCP, Information Security, Quality Management, GDPR, κ.α.) σε ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά και δημόσιους οργανισμούς.

Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων αλλά και εισηγητής, επικεντρωμένος σε θέματα ασφάλειας δεδομένων και με τον ΓΚΠΔ 2016/679.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΡΙΑΝΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΡΙΑΝΟΥBusiness Associate / Συνεργάτης, Εμπορικό και Αστικό Δίκαιο
Η Παρασκευή Μέριανου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M. in International Economic Law) από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μααστρίχτ (Ολλανδία). Συνέχισε τις σπουδές στο ALBA Graduate Business School από όπου έλαβε το δεύτερο μεταπτυχιακό της τίτλο (MSc in Business for Lawyers). Ειδικεύεται στο εταιρικό και εμπορικό δίκαιο, παρέχοντας νομικές συμβουλές και υποστήριξη σε ζητήματα εμπορικών συμβάσεων, πνευματικής ιδιοκτησίας, κανονιστικής συμμόρφωσης κ.α. Ομιλεί Αγγλικά και Ιταλικά.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥBusiness Associate / Συνεργάτης, Νομικός Σύμβουλος
Ο Αθανάσιος Βασιλείου είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακός φοιτητής Ευρωπαϊκής Λογοτεχνίας και Πολιτισμού του ίδιου Πανεπιστημίου. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ασκεί μάχιμη δικηγορία και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον ιδιωτικό τομέα, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι εξειδικευμένος στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: έχει συμμετάσχει ως νομικός σύμβουλος σε άνω των 70 έργων συμμόρφωσης GDPR, έχει διατελέσει Data Protection Officer σε 5 Οργανισμούς και είναι εισηγητής σε σεμινάρια για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Στην καριέρα του έχει ασχοληθεί με θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Κανονιστικής και Ηθικής Συμμόρφωσης και Διαχείρισης Κινδύνων. Κατέχει διπλώματα αγγλικής (C2) και γερμανικής (B2) γλώσσας. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η Εταιρική Διακυβέρνηση και θέματα Τεχνολογικού Δικαίου (Τεχνητή Νοημοσύνη, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, LegalTech κλπ.)
ΑΝΔΡΕΑΣ ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΥΦΑΝΤΙΔΗΣRisk Consultant / Σύμβουλος Διαχείρισης Κινδύνων
Ο Ανδρέας Υφαντίδης είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Ενέργεια: Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομία) και πτυχιούχος του ιδίου Πανεπιστημίου (Διεθνείς & Ευρωπαϊκές σπουδές) Κατέχει διπλώματα Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας (C1). Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται ο προγραμματισμός και η ανάλυση δεδομένων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΛΑΝΤΑΣΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΛΑΝΤΑΣΗΣJunior Risk Consultant / Βοηθός Σύμβουλος Διαχείρισης Κινδύνων
O Νικόλας Βαλαντάσης είναι φοιτητής στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Έχει αποφοιτήσει με άριστα το Λύκειο και κατέχει πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας (C2).